top of page

Pressupostos participatius de l'Ajuntament d'Alcover

L'Ajuntament d'Alcover continua apostant pels pressupostos participatius, un mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els veïns i veïnes poden decidir de forma directa sobre la destinació de part dels recursos municipals. Els alcoverencs han exposat i proposat en què destinarien 20.000€ del pressupost municipal, per executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic.


Des del Club Esportiu Alcover hem presentat una proposta per a la millora de l'enllumenat del Camp d'Esports Municipal Kiko Casilla, que completaria la substitució per passar a tecnologia LED les llumeneres de les torres que il·luminen el terreny de joc.


Amb aquesta millora s'aconseguirà un estalvi de fins a la meitat del consum elèctric, una millora en qualitat lumínica del terreny de joc i s'escurçaria el temps que es necessita per a encendre les llums de les torres.


Com funciona la votació?


Els alcoverencs rebran al seu domicili una butlleta amb la relació dels projectes presentats. En aquesta es podrà seleccionar una única opció i la votació es farà presencialment a la recepció de la piscina Municipal (del 10 al 16 de maig) i a l’oficina d’Atenció al Ciutadà de Ca Cosme (del 17 al 21 de maig) on hi haurà a disposició de la ciutadania l'urna per a realitzar la votació dels projectes. Serà necessari identificar-se per tal de poder fer la votació (amb DNI o NIE). Podrà votar el global de la població majors de 16 anys i empadronats a Alcover.





bottom of page