top of page

EL CLUB

Història del Club
Club Esportiu Alcover

Fundat el 1924, el primer equip ha jugat sempre en diferents categories territorials catalanes. Durant la major part de la seva història només va tenir un equip i ha estat en els darrers anys quan s'han anat incorporant la resta d'equips en les diferents categories que formen l'actual club.

És un club que al llarg de la seva història sempre a pretès englobar els diferents equips de diferents modalitats esportives que han sorgit al poble. Al llarg dels darrers anys i de manera intermitent ha tingut seccions de Futbol Sala masculí, femení i basquet.

Trajectòria jugadors
Kiko Casilla inaguración campo futbol Alcove

Un dels jugadors més importants que ha sorgit dels seus equips es Kiko Casilla, actualment porter del primer equip del Real Madrid Club de Futbol, en el seu palmarès ha aconseguit 2 Champions League, 2 Copes de la UEFA, una lliga de la primera divisió Espanyola i ha estat jugador de la selecció Espanyola de Futbol.

Bateig Camp d'Esports Municipal Kiko Casilla
Kiko Casilla

El nadal de l'any 2016 es va batejar el camp d'Esports Municipal amb el nom de kiko Casilla, jugador que va iniciar la seva carrera al Club i ha portat el nom d'Alcover a les competicions de futbol més prestigioses tant d'Espanya com d'Europa.

bottom of page