top of page

TORNEIG FUTBOL 7 ESTIU 2018

Actualizado: 14 ago 2018

Des del 3 fins al 13 de juliol de 2018 hem portat a terme el Torneig de futbol 7 del C. E. Alcover. Amb 16 equips i més de 150 jugadors, hem pogut gaudir d'un gran nivell de joc dels participants. Amb 10 equips locals i 6 del Camp de Tarragona es van arribar a jugar un total de 72 partits incloent vuitens de final, quarts, semifinal i final. Els equips que van aconseguir pujar al podi varen ser Monkey Shishas guanyant la final contra La Canonja per un ajustat 2 a 1. En tercer i quart lloc varen quedar, Niños Yuinta tercers i va de bares Colomí en una merescuda quarta posició i quedant com a primer equip local.

Durant cada dia que va durar el Torneig es va gaudir d'una gran afluència de públic que va donar lloc a lluir els partits jugats.