top of page

Ja tenim l'àlbum de cromos del Club

Amb una sala d'actes plena, el passat divendres 22 de març es va fer la presentació oficial de l'àlbum de cromos del Club. L'acte va consistir en la presentació per part del president del nou àlbum, seguidament es va projectar una presentació a on es podia veure el resultat final de l'àlbum i els cromos i seguidament es va procedir a l'entrega dels àlbums personalitzats per a cada un dels jugadors i tècnics del Club.


L'àlbum té més de 200 cromos diferents d'on es poden trobar tots els jugadors del club, tècnics, i fins i tot fotos dels diferents equips que han passat pel club al llarg de la seva història recent. Uns altres cromos que s'inclouen a l'àlbum recomanen el correcte comportament que s'ha de tenir en tot moment en la pràctica del futbol.



Com a promoció inicial i fins a exhaurir existències s'ha posat a la venda un pack per 20 € que conté 125 cromos i dels quals no n'hi ha cap de repetit.


En els primers dies de posada en marxa ha tingut una gran acceptació per part dels jugadors i públic en general.


Els punts de venda dels cromos i àlbums són: l'estanc del carrer del rec, les instal·lacions del camp de futbol i la botiga de queviures Jani del carrer Dr. Per Güell.




bottom of page