top of page

INFORMACIÓ IMPORTANT

El Club Esportiu Alcover atenent les mesures preventives de contagi del coronavirus SARS-CoV-2 adoptades en el dia d’avui pel Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d'alt risc i les directrius de la Federació Catalana de Futbol, procedeix a:


- Decretar la suspensió a partir d’avui de totes els partits de les competicions de futbol i futbol sala organitzats per l’FCF, per un termini de dues setmanes.


- Decretar la suspensió a partir d’avui i per idèntic termini de totes les activitats esportives (entrenaments) i formatives organitzades per l’FCF.


La voluntat del Club Esportiu Alcover és restablir el servei amb normalitat de seguida que sigui possible. Malgrat això, el Club és conscient que la seguretat i la salut és la prioritat, i actuarà segons indiquin les autoritats sanitàries pertinents, amb qui mantenim un contacte regular per actuar amb la major celeritat possible en una situació extraordinària.
Comments


bottom of page